The store & webshop addict2fashion wordt gerund door styliste Rachél. In 2013 opende zij haar online deuren en in 2015 haar eerste fysieke Store in het centrum van Sittard.

Door deze groei in het bedrijf ontstond er al gauw een team Addict2fashion, ‘’mama Addict2fashion’’ was er natuurlijk van begin af aan al bij maar natuurlijk ook Rianne en Sanne zijn toppertjes en horen bij ons team. Onze kracht is het gelijk kunnen inspelen van de mode trends en musthaves dat moment. Iedere week gaan wij op inkoop en gaan wij opzoek naar de nieuwste trends en mooiste merken voor jullie. Wij maken complete looks en outfits en plaatsen deze gelijk op social media. De complete looks zijn dan ook direct bij ons te shoppen, zowel online als gezellig in onze store met een persoonlijk advies!  Veel shopplezier! <3  Liefs, Rachél & team Addict2fashion

Featured Services

Gratis verzending bij € 100,-

Gratis verzending bij € 100,-

We doen ons uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk op te sturen. De gemiddelde levertijd is tussen 1-3 werkdagen. De verzendkosten zijn €4,95 en voor buitenland €9,95. Boven de €100 verzenden wij jouw pakket gratis!
Whatsapp service

Whatsapp service

Tijdens openingstijden zijn wij bereikbaar voor al je vragen via onze whatsapp klantenservice. Stuur ons gerust een bericht via +31 6 51779347
Veilig betalings proces

Veilig betalings proces

In onze webshop kun je kiezen voor 2 betaalmethodes iDEAL en PayPal. Selecteer de betalingsmethode die je wilt gebruiken. Veilig en snel.