OVER ONS
The store & webshop Addict2Fashion wordt gerund door styliste Rachél Rutjens.
In 2013 opende zij haar online deuren en in 2015 haar eerste fysieke Store in het centrum van Sittard. Door deze enorme groei in het bedrijf ontstond er al gauw een team voor de webshop en Store. ‘’mama Addict2Fashion’’ was er natuurlijk vanaf dag 1 al bij, en staat gezellig voor je klaar in de winkel. Het Addict2Fashion team is sindsdien gegroeid met onze toppertjes Rianne , Demi , Esmé en Stagiaire Britt.

Onze kracht is het gelijk kunnen inspelen op de mode trends en musthaves van dat moment. Iedere week gaan wij op inkoop en zoeken wij naar de nieuwste trends en de mooiste merken voor jullie. Wij maken complete looks en outfits en plaatsen deze inspiratie foto’s gelijk op onze social media. De complete looks zijn dan ook direct bij ons te shoppen, zowel online als gezellig in onze store gelegen aan Rijksweg Noord 2 te Sittard. In The Store staan wij voor je klaar met een persoonlijk advies!

Heel veel shopplezier!
Liefs, Rachél & team Addict2Fashion

Featured Services

Gratis verzending bij € 100,-

Gratis verzending bij € 100,-

Voor 17.00 besteld dezelfde dag verzonden. De gemiddelde levertijd is tussen 1-3 werkdagen. De verzendkosten zijn €4,95 en voor het buitenland €9,95. Boven de €100 verzenden wij jouw pakket gratis! Of kies nu ook voor de gratis afhaal optie in onze Store.
Whatsapp service

Whatsapp service

Tijdens openingstijden zijn wij bereikbaar voor al je vragen via onze whatsapp klantenservice. Stuur ons gerust een bericht via +31 6 51779347
Veilig betalings proces

Veilig betalings proces

In onze webshop kun je kiezen uit meerdere betaalmethodes iDEAL is hier uiteraard één van. Selecteer de betalingsmethode die je graag wilt gebruiken. Veilig en snel!