Ruilen

Wil je jouw item ruilen voor een andere maat? Dat is geen probleem! Meld je retour aan door een mail te sturen aan info@addict2fashion.com en vermeld daarin je naam, ordernummer, product en rekeningnummer. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar onderstaand postadres.

Addict2fashion Rijksweg Noord 2, 6131CL Sittard

LET OP: Vergeet je ontvangstbewijs niet bij je ruiling te voegen, deze heb je eerder ontvangen via de mail bij het plaatsen van de bestelling.

Retour

Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dat kan gebeuren. Meld je retour aan door een mail te sturen aan info@addict2fashion.com en vermeld daarin je naam, ordernummer, product en met voorkeur (niet verplicht) ook de reden van retour. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar onderstaand postadres. Wij dienen de retour binnen 14 dagen na ontvangst te ontvangen.  We zullen het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten op jouw rekeningnummer.
Zorg dat een pakketje dat je retourneert voldoende gefrankeerd is anders zijn wij genoodzaakt het pakketje te weigeren. U bent hier zelf verantwoordelijk voor.

Let er op dat alle artikelen er precies zo uit zien als tijdens ontvangst: labels + kaartjes + verpakking. Wij kunnen helaas geen artikelen accepteren die gedragen, gebruikt of gewassen zijn naast te zijn gepast. Accessoires kunnen niet geretourneerd worden.

LET OP: Vergeet je ontvangstbewijs niet bij je ruiling te voegen, deze heb je eerder ontvangen via de mail bij het plaatsen van de bestelling.

*Accessoires & sale kunnen helaas niet geretourneerd worden.